Over ons

bo medical technologies verzorgt de exclusieve distributie en verkoop van cosmedische technologie. We benaderen cosmetische verzorging vanuit een medisch perspectief en zijn altijd op zoek naar producten waarvan de effecten onomstreden zijn en waarover gepubliceerd is in toonaangevende medische tijdschriften. Na jarenlang succesvol zakendoen in de Benelux breidt bo medical technologies uit naar Scandinavië, met de nieuwste apparaten en producten voor dermatologen en plastische chirurgen. Het portfolio bestaat uit producten om huidkanker op te sporen en te behandelen, en producten met esthetische doeleinden.

Bijdragen aan ontwikkelingen

bo medical wil op maatschappelijk verantwoorde wijze bijdragen aan de samenleving als geheel en aan het welzijn van de mensen in het bijzonder. bo medical is daarom actief op zoek naar nieuwe productconcepten en vormen van distributie om zo bij te kunnen dragen aan de toegankelijkheid en beschikbaarheid van cosmetische zorg in de Benelux. Om ontwikkelingen in de cosmetische sector te stimuleren, zijn we sponsor van verschillende (beroeps)verenigingen:

Klantbenadering

We voorzien onze klanten van service op verschillende niveaus. Niet alleen klinische assistentie, maar ook advies op het gebied van marketing of het gebruik van social media. Daarvoor hebben we verschillende experts in dienst. Ook organiseren we regelmatig workshops en trainingen op onze locaties. 

Service houdt bij ons niet op na de levering, maar we zien het echt als een dienst op de lange termijn. Klanten zijn zakenpartners voor de komende jaren, en niet alleen voor de eerste bestelling.

Maak kennis met bo medical!

bo medical 2015 - All Rights Reserved. Powered by Mees Frenkel Frank