Ter nagedachtenis aan Gerard Dijkstra

Op 27 januari 2017 is na een lange strijd tegen kanker onze collega Gerard Dijkstra overleden. Gerard is 72 jaar geworden.

Gerard was, als hoofd IT, verantwoordelijk voor het warehouse IT platform van waaruit onze logistieke- en financiële afhandeling geschiedt. Ook het complete track & trace systeem van onze producten en hun unieke lotnummers, vindt vanuit dit systeem plaats.

Gerard was altijd behulpzaam en had een belangrijke rol in de ondersteuning van onze warehouse manager. Samen streefden zij ernaar dat de orders van de (internationale-) ziekenhuizen en klinieken er zonder problemen op tijd uit gingen. Tot in de late avonduren en in de weekenden spendeerde Gerard tijd achter zijn PC, voor complexere orders, de vele updates aan de software en natuurlijk de rapportage aan het management. Tot op zijn sterfbed maakte Gerard zich zorgen of het allemaal wel goed zou komen.

Bijna 13 jaar lang was Gerard onze steun en toeverlaat, waarvoor wij hem erg dankbaar zijn. Wij missen onze Gerard enorm!

Wij wensen de familie veel sterkte in deze moeilijke periode.

 

bo medical 2015 - All Rights Reserved. Powered by Mees Frenkel Frank